Witamy w Szkola Reklamy
Strona główna|KONTAKT|REKRUTACJA|Forum|Otwarte Warsztaty TOSTER|Kursy Foto|Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zajecia z pozycjonowania stron

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Internet
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
sandstone17
Nowy(a)

PostWysłany: Pią Paź 07, 2011 10:23
Temat postu: Zajecia z pozycjonowania stron
Odpowiedz z cytatem

Elo. Very Happy

Wiem, ze nie jestesmy szkola informatyczna, ale wydaje mi sie, ze pozycjonowanie stron jest jak najbardziej zwiazane z szerokopojeta reklama.

Ja np. BARDZO chetnie dowiedzialbym sie wiecej na ten temat.

Moze mamy juz takie zajecia w ofercie WSR? Nie wiem, bo jestem tu dopiero na pierwszym semestrze, ale nie kojarze nigdzie takiego faktu/watku.

Zainteresowani, wpisujcie sie! Moze razem ugadamy sie sie ze szkola i uda nam sie zorganizowac takie zajecia Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Wolf
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pią Paź 07, 2011 10:39
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

hmm co do samego przedmiotu to nie jestem pewien, ale napewno czesciowe informacje z tego beda na flashu, warsztatach medialnych i tego podobnych przedmiotach (przynajmniej powinny byc;p)
Powrót do góry

maland
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

PostWysłany: Pią Paź 07, 2011 13:14
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja po 3 sem slyszalem tylko krotkie slowo na przedmiocie ktory nazywal sie reklama internetowa.
Ogolnie to przedmiotu nie polecam (chyba ze cos zmienili przez ten rok), a tez tam o pozycjonowaniu sie za duzo nie dowiesz.
Polacam pogrzebac w necie. Ludzie na odpowiednich formach wymienieja sie biezacymi informacjami.
Wiem, ze niby chodzisz do szkoly nie po to zeby wiedze w necie zdobywac, ale niestety ta szkola, jak wiele innych ma przedmioty potrzebne i te zbedne lub zle poprowadzone.
Pozycjonowania sie tu nie nauczysz, zreszta uwazam ze to bardziej watek do tworzenia stron, wiec moze p.Ciechomski jak go ktos poprosi cos powie na ten temat na swoich zajeciach.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Internet
Strona 1 z 1